У Маневичах відбувся міжобласний фестиваль з міні-футболу

11 Червня 2018, 09:00
1719

Вперше під час шкільних канікул, серед дитячих команд відбулись змагання з міні-футболу які проходили 9 та 10 червня 2018 року.

У спортивному заході брали участь дівчата 2006 року народження та  молодші. Та також хлопці 2008 року народження.

До Маневич позмагатися за чудові призи з'їхалися команди юних спортсменів з Полтавщини, Львівщини, Рівненщині та Волині.

В екстремальних погодніх умовах, на футбольних майданчиках велася справжня безкомпромісна боротьба. Ні літня спека, ні втома не стала на заваді маленьким шанувальникам футболу.

За підсумками змагань серед дівчаток третє місце посіла команда «Легіон» з міста Луцька. Друге місце виборола дівоча команда з міста Ковеля. А справжніми тріумфаторами змагань стали вихованки Маневицької ДЮСШ, які не програли жодної гри і по праву отримали нагороди найвищого гатунку.

Паралельно, на спортивному майданчику ЗОШ № 2, відбувалися ігри серед хлопчиків. З перших ігор юні футболісти Маневицької ДЮСШ своєю грою в голос заявили що намірів віддавати красень кубок і чудові призи своїм одноліткам з інших команд не мають наміру.

Красива, зіграна, збалансована гра маленьких футболістів, в підсумку вивела їх наперше місце. Друге місце посіла команда з «ДЮФК ТАЙМ» місто Ковель, а бронзовими призерами стали футболісти команди «Рубіж» з міста Любомль.

За організацію справжнього свята футболу, безліч незабутніх дитячих емоцій та вражень, фінансову та моральну підтримку, маневицька спортшкола висловлює щиру подяку начальнику сектору у справах молоді і спорту Клімчуку Руслану, справжнім друзям, фанатам дитячого футболу, нашим меценатам та просто хорошим людям, Біланчуку Андрію, Жданову ОлександруВеремейчику Олександру та Базарновій Аліні і Тарасу Михалику.

Район.Маневичі також дякує всім за підтримку наших юних спортсменів, нам дійсно є ким пишатися.









Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром