Маневицький велопробіг «Один світ – одна мрія» набирає обертів. Оновлено

23 Червня 2018, 16:55
4795

Три роки тому в Маневицькому районі був започаткований особливий оздоровчий захід – велопробіг, який ще раз об’єднав як здорових людей, так і людей з інвалідістю.

В першому заїзді взяло участь 58 велосипедистів, цьогоріч їх аж 130!

Ми Район.Маневичі впевнені, що кожен, хто взяв участь у цьому заході, хоче пережити ці емоції знову. Бо захід був пречудовим. Лише почали збиратись учасники заходу біля приміщення райдержадміністрації, вже відчувся командний дух.

Допомагали один одному підрихтовувати велосипеди, прикрашати їх прапорцями району та підносити речі. Були й такі, що з проводжаючих стали учасниками. Збір учасників, офіційна частина, гімн – і відразу відчуття піднесення, патріотизму. У виступі голови райдержадміністрації Андрія Линдюка відчувалися нотки щастя і гордості, що три роки тому вперше   вдалося започаткувати це спортивне свято.

В цьому році учасниками заходу стали і велосипедисти з Горохівського району, і навіть Рівненської та Львівської області. Тобто велопробіг набув міжобласних масштабів. Настрій у всіх прекрасний. Попереду «довірівці» – Андрій та Наталя на ручних велосипедах. За ними ще 130 гомінких велосипедистів. Велосипеди прикрашені державними та районними прапорцями які тріпочуть на вітрі. Поліцейський супровід спереду. Швидка – позаду.

Організатори заходу Маневицька районна державна адміністрація, районний центр творчості дітей та юнацтва, районна рада та громадська організація «Довіра» ні на хвильку не засумнівались, що розпочали та продовжують втілювати в реальність надзвичайну спортивний та цікавий захід, який приносить тільки позитивні емоції та нових друзів.

Щастя в очах людей – це переконання, що  такі заходи цікаві для людей і їх потрібно проводити.

Минулого року велосипедисти фінішували на Білих Берегах що за Колками, а цього року учасники вирішили повторити свій найперший маршрут та попрямували на озеро Тросне, що знаходиться за населеним пунктом Карасин маневицького району.

Наші Львівські друзі з «Love2Life» зробили нам дуже приємний подарунок, змонтувавши відео з велопробігу, за що їм величезна подяка.

«Всі великі справи починаються з ініціативи однієї людини або маленької групи людей, які змінюють світ на краще. Хто ці дивовижні люди? Це ти і я, це ми!» – прокоментував Andrew Zakhariya.

Пропонуємо вам до перегляду.

1

1

1

2





1

1



3

1









1

1





1

1

1

2

1


1



1

1



1


1

1

1



2






1


1



3

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024