На Маневиччині презентували соціальний проект «Love to life»

20 Липня 2018, 10:24
На Маневиччині презентували соціальний проект «Love to life» 2441
На Маневиччині презентували соціальний проект «Love to life»

В Маневичах відбулася презентація соціального благодійного проекту «Love to life», метою якого є – згуртувати навколо себе тисячі соціально-активних людей.

Наявність соціальних проектів в суспільстві свідчить про його дорослість, розуміння, що лише об’єднавшись, можна перетворювати світ на краще.

«Зло перемагає не там, де роблять щось погані люди, а там, де хороші нічого не роблять».

Отож, не час бути пасивними спостерігачами. Необхідно об’єднуватись і ставати відповідальними за своє щастя, мрію і долю, та робитися співвідповідальними за щастя інших.

Проект тільки започаткований, і що цікаво ‒ об’єднав навколо себе, в першу чергу, активних і творчих людей: художників, фотографів, дизайнерів, журналістів, юристів і спортсменів.

На презентації учасники проекту «LOVE to LIFE» обговорювали питання мотивації,  благодійництва, чому благодійництво треба афішувати, як надавати адресну допомогу, про точки перетину: соціальний захист держави і допомога благодійників, формування позитивної суспільної думки, аналізували загальновідомі приклади прояву доброти про Карен Клейн, Алана Барнса, Глен Джеймс, Стівена Саттона, вивчали життєву історію Ніка Вуйчича.

На банері з емблемою проекту, яка символізує Дерево життя, кожен прикріпив своє фото зі словами – чому я в проекті «LOVE to LIFE». Кожен дуже щиро викладав свої очікування.

І загалом презентація Проекту пройшла в невимушеній, дружній атмосфері. Це був якийсь новий, до цього часу невідомий присутнім формат спілкування.

Музичні хвилини дарували Вадим Войтович та Наталія Бугайчук. Говорили про плани і цілі, заручались підтримкою і мотивували один одного. Кожної хвилини народжувались нові ідеї по втіленню мети проекту.

Переходили на особисте, бо кожен зумів і хотів навіть відкрити свої найпотаємніші бажання і найбожевільніші мрії. Бо відчув – разом МИ можемо все! Було весело і незабутньо!

Учасники Проекту запрошують усіх соціально-активних людей, які бажають займатися саморозвитком, весело і цікаво проводити час, мотивуватись, вдосконалюватись, подорожувати, вивчати проблеми суспільства, вирішувати їх і надавати допомогу потребуючим, займатися благодійництвом,  в дуже широкому розумінні цього слова.

Усіх, хто хоче впевнено іти до своєї мети і здійснювати мрії інших.


1

Коментарі
20 Липня 2018, 21:11
Випадково потрапив на презентацію,обурив той факт ,що з 10$ тільки два йде на благочинність а 8 комусь якісь проценти)для мене це не благочинність,але в кожного своя голова)
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024