Як застрахувати авто в умовах карантину

29 Квітня 2020, 13:22
1078

Далеко не кожен українець, який у результаті безглуздої випадковості стає винуватцем ДТП, має доходи, що дозволяють йому відремонтувати чужий автомобіль. Саме тому закон зобов’язує всіх нас купувати страховки ОСЦПВ (автоцивілку).

Уявіть, що ви постраждали у ДТП. Погодьтеся, навіть наявність полісу ОСЦПВ у винуватця автопригоди зовсім не вирішує усіх ваших проблем.  Вам у будь-якому випадку доведеться мати справу зі страховою компанією, про яку, ви, можливо, ніколи і не чули. Вам доведеться чекати страхове відшкодування мінімум 90 днів. І не відомо, чи суми, яку вам нарахує страхова компанія, вистачить на ремонт вашого автомобіля.

 

Як купити автоцивілку віддалено

Під час карантину більшість послуг українці можуть отримати віддалено. А замовляти автоцивілку онлайн – ще й вигідно. До прикладу, на сайті страхової компанії VUSO електронний поліс при замовленні онлайн коштуватиме на 10% дешевше, ніж паперовий.

На сайті компанії VUSO є спеціальна форма для замовлення ОСЦПВ онлайн. Спочатку потрібно розрахувати вартість полісу – обрати тип транспортного засобу та місто реєстрації. За бажання можна одразу збільшити ліміт виплат по автоцивілці. До слова, розширений ліміт виплат дає клієнту додатковий захист.

Перейшовши далі, заповнюєте форму, де потрібно вказати ваші персональні дані та інформацію про транспортний засіб. Натискаєте кнопку «замовити» та отримуєте поліс на електронну пошту. Якщо у вас виникли труднощі, на сайті компанії VUSO є перелік найпоширеніших питань та відповіді на них.

Що робить VUSO зі своїми клієнтами і що таке «пряме регулювання»

Для полегшення життя автовласників в цивілізованому світі давно придумали пряме регулювання. В Україні така система успішно працює вже кілька років. Що ж означає пряме регулювання для клієнта страхової компанії VUSO?

Якщо ви виявитесь потерпілим у ДТП, вам не обов’язково звертатися за страховим відшкодуванням у страхову компанію винуватця. Ви звертаєтеся у компанію VUSO, де купили поліс ОСЦПВ. І тоді вам не доведеться чекати 90 днів. Грошей, які заплатить страхова компанія, буде достатньо для ремонту авто.

Спеціалісти якомога швидше організують ремонт транспортного засобу. Найголовніше – ця послуга для клієнта буде абсолютно безплатною. Відшкодування надійде максимум за 45 днів. Все, що потрібно вам зробити – зателефонувати з місця ДТП у страхову компанію VUSO і виконувати рекомендації оператора.

Довідка. Компанія VUSO – один з лідерів онлайн-продажів на українському страховому ринку. Заснована 24 вересня 2001 року.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024