П'ятірка новин, які найбільше читали на Район.Маневичі у 2020 році

31 Грудня 2020, 18:00
П'ятірка новин, які найбільше читали на Район.Маневичі у 2020 році 6425
П'ятірка новин, які найбільше читали на Район.Маневичі у 2020 році

В останній день року хочемо зробити підсумки. Для цього поділимося з вами найціннішими новинами за останні 365 днів. А цінність кожної з них визначали саме ви.

Цього року вирішили зробити наш топ саме з хороших новини, без вбивств, зґвалтувань, статистики по коронавірусу та дорожньо-транспортних пригод у яких гинули люди. Такі новини, на жаль, читаються більше інших.

Редакція Район.Маневичі підготувала підбірку позитивних новин за рік, які зібрали найбільшу увагу аудиторії сайту.

«Щиро дякую читачам, які протягом 2020 року знаходились разом з Район.Маневичі. А особливо приємно було і навіть трохи здивувало те, що знайшлось дуже багато тих, хто підтримував тоді, коли інші критикували. І таких людей, як виявилось, є дуже багато серед читачів. Також надзвичайно вдячний і тим, хто об’єктивно критикував мою роботу. Це дозволяє мені подивитись на те, що зробив, трішки з іншого ракурсу і виправити помилки. Завжди буду старатись залишатись вашим вірним другом і просто людиною. По можливості допоможу вам, коли виникне потреба. Також, завдяки вам, я навчаюся чомусь новому і стараюся втілити свої знання у роботі. А це значить, що Район.Маневичі буде надалі іти тільки вперед і не зупинятись. Бажаю усім читачам якнайбільше теплих посмішок у їх адресу та вітаю з Новорічними та Різвяними святами», – каже випусковий редактор видання Андрій Рибачук.

Топ- 5 позитивних новин, які жителі Маневиччини читали більше інших

Соціальні виплати читачів цікавлять завжди й не дивно, що цей топ ми розпочинаємо саме з такої новини. Тут йшлося про суттєве зростання допомоги на дітей, над якими встановлену опіку чи піклування і на дітей з інвалідністю і не тільки: З липня зростуть соціальні допомоги: кому і наскільки.

Зміни у видачі водійських прав теж зацікавили не мало людей. Адже тут йшлося про те, що згідно з оновленою інструкцією, під час складання теоретичного і практичного іспитів використовуються технічні засоби контролю (зокрема фото- та відеофіксації) процесу: В Україні водійські права видаватимуть за новими правилами: що зміниться.

А от наступну новину ми опублікували буквально два дні назад, але за актуальністю вона не поступилася сильно іншим. Мова йде про Маневицьку ОТГ та новопризначених старост по селах. Комусь кандидатури подобались, комусь ні. Були й такі, кому не подобалась така реформа взагалі. Але це нормально, так має бути. Однозначно, після публікації, новина довго «гуділа» коментарями у фейсбуці: На Маневиччині затвердили сільських старост. ОНОВЛЕНО.

Про цю людину говорять на Маневиччині дуже багато. А судячи з того, де він працює, нам не було дивно чому. Тема лісу у нас завжди була не проста і на нашу думку більше про це ніж саме Володимир Радіон, вам не розповість ніхто. Ну а 40 років стажу у лісовій галузі говорять самі про себе. Новина розділила людей на тих хто поважав, ненавидів і навіть на тих, хто не вмів висловити свої думки адекватно. Ми вважаємо, що критика це завжди добре (якщо вона об'єктивна) і аудиторія показала, що це інтерв'ю їй було особливо цікавим: «Заготівля – не злочин, а лісівники – не злочинці», – директор Маневицького лісгоспу.

Ну і стандартно, пошук роботи читачів цікавив завжди, особливо за спеціальністю. Ця публікація не стала винятком і набрала свою стабільну читацьку аудиторію: Зарплата до 10 тисяч гривень: на Маневиччині шукають фахівців.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром