У Луцьку вирішували питання всихання соснових лісів

07 Вересня 2017, 19:17
1402

У Луцьку під час сесії ухвалили рішення для запобігання масштабному висаханню лісів.

Таку пропозицію на розгляд під час сесії внесла постійна комісія обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів. Про це йдеться на сайті ВОУЛМГ.

Попередньо депутати обговорили питання під час засідання профільної комісії. Спонукало до такого рішення масштабне всихання соснових лісів на Волині, спричинене масовим заселенням деревостанів шкідниками.

Під час останнього семінару, який 30 серпня організувало Волинське ОУЛМГ на базі ДП «Колківське ЛГ», депутати особисто переконалися, що проблема потребує негайного вирішення, адже ситуація стає загрозливою для екології області.

Підсумком семінару стало прийняття протокольних рішень про необхідність внесення змін до нормативно-правових актів, які регулюють процедуру проведення санітарних заходів. Про це під час засідання екологічної комісії доповів перший заступник начальника Волинського ОУЛМГ Віктор Сахнюк.

Комісія одноголосно підтримала пропозиції волинських лісівників і вже сьогодні, 7 вересня, питання проголосовали у сесійній залі.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024