Маневичі: у ліцеї відкрили Центр кар'єри

25 Вересня 2017, 11:10
3595

На базі Маневицького професійного ліцею у четвер, 21 вересня, відкрили Центр кар’єри.

З вітальним словом виступили  голова Маневицької РДА Андрій Линдюк, директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк, голова об’єднання роботодавців Іван Киричик, які відзначили важливість створення Центру з метою надання інформації випускникам щодо працевлаштування, підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці, активізації власних зусиль молоді щодо вирішення проблем зайнятості. Про це повідомляє Маневицький професійний ліцей.

Під час заходу присутні мали можливість побачити презентацію навчального закладу. 

Своїми спогадами поділилася випускниця ліцею. Вона відзначила роботу колективу на високому рівні, а учням побажала успіхів у професійній та особистій самореалізації.

На завершення заходу директор ліцею Олександр Піддубний наголосив, що основне завдання навчального закладу – навчити спеціалістів, які б зуміли реалізувати себе в майбутньому.

Центр кар’єри Маневицького професійного ліцею сприятиме створенню умов для розвитку кар'єри та подальшого працевлаштування учнів ліцею, підтримки підприємницьких ініціатив наших вихованців шляхом надання консультаційних та інформаційних послуг, організації тренінгів, семінарів, підвищення освітнього рівня учнів для здійснення підприємницької діяльності .

Працівники районного центру зайнятості провели тестування на визначення професійних здібностей учнів та консультації щодо складання резюме.









 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024