Учаснику бойових дій із Колок відмовили в безкоштовній операції у військовому госпіталі

18 Жовтня 2017, 08:53
4859

Користувачка Facebook Ася Єфімова на своїй сторінці звернулася до громадськості із питанням, чому операції в військовому госпіталі є платними для учасників бойових дій?

Подаємо допис БЕЗ ЗМІН.

«Сподіватись на справедливість завжди краще , а ніж мовчати і приймати все як є!!

14 жовтня вся країна святкувала День Захисника Вітчизни . Пройшли урочистості з нагоди свята , згадали воїнів що загинули захищаючи нашу землю і на цьому все. Ніхто не згадує і не цікавиться як живуть хлопці після повернення,як їх здоров'я,чи мають можливість працювати.Все це на бумазі може десь і є.Хочу звернути увагу громадськості до такого факту.

Сергій Метешко він син моєї хресної і він є учасником бойових дій. Проживає він в смт.Колки Волинської області Маневицький району.Свій військовий обов'язок він виконав перед державою,а ти держава чомусь відвертається тепер від нього.Як же так,як захищати нашу вітчизну його батьки вимровадили і Сергій захищав наш з вами спокій.Що треба було пережити тій матері яка чула в телефоні ті жахливі постріли,при хвилинах що вони розмовляли.І нарешті дома.Здавалося все добре.Але ні трапилось так що Сергієві невдало зробили операцію. Пішли незаплановані огляди,лікарні і знову операція тепер уже в військовому госпіталі і все це за кошти батьків. Нажаль ні кошти ні лікарі госпіталю що в м.Луцьку не допомогли. Потрібна знову операція яку у м.Луцьку провести не можуть ,потрібно зробити або в військовому госпіталі в м.Києві (40 тис.грн), або в військовому госпіталі в м.Вінниці(10тис.грн) ,а ще реабілітація знову ж таки за кошти батьків. Батьки Сергія працюють але зарплати у них не депутатські грошей не йдуть не просять заробляють самі на своїх дітей ще й державу підтримують податки справно сплачують, дітей на захист державі відправляють.А от від держави яка подяка. Де справедливість!!Як забирати хлопців забирають здоровими ,а як вернулись з букетами хвороб то самі справлятися. Так.,,Допомогу надають тільки діючим військовим "-така відповідь у військовому госпіталі,на запитання, чому операція платна .

Звертаюсь до всіх небайдужих людей.Допоможіть у вирішенні цієї проблеми . Підкажіть до кого звернутися ,де шукати справедливості. Чому операції в військовому госпіталі є платними для учасників бойових дій???», – йдеться у дописі.

1


 

 

Коментарі
19 Жовтня 2017, 23:10
А що говорять в госпіталі ветеранів війни?
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024