Маневичі: у районній лікарні запрацювало відділення гемодіалізу

28 Листопада 2017, 16:39
5600

У понеділок, 27 листопада, голова райдержадміністрації Андрій Линдюк разом із головним лікарем Маневицького району Олегом Бегалем оглянули, як надається медична послуга у новоствореному відділенні гемодіалізу в Маневицькій центральній районній лікарні.

Хворих відділення обслуговує уже з п’ятниці минулого тижня, – говорить головний лікар Олег Бегаль. Отримують медичну послугу 14 пацієнтів, що мають  хронічні захворювання  нирки. У палатах перебувають пацієнти як з Маневицького, так і Любешівського районів, – повідомляє відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Голова райдержадміністрації Андрій Линдюк оглянув палати, в яких перебувають хворі і поцікавився,  у пацієнтів, наскільки комфортно вони себе почувають.

– Я сам із Любешівського району, приїхав сюди вперше. І дуже задоволений, що можу тут пройти курс лікування. – говорить пацієнт, – Велике дякую лікарям,  зокрема Сергію Корензі, завідувачу відділення, і всім керівникам району, за надану таку можливість лікуватися.

У відділення було закуплено усю необхідну медичну техніку,  (для очищення нирки, система очистки води) за  кошти , що надійшли у район на фінансування  заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження Маневиччини, а це близько 4 мільйони гривень.

На запитання  голови райдержадміністрації Андрія  Линдюка, чи мають хворі якісь зауваження  чи пропозиції, хворі просили посприяти у підвезенні до автовокзалу. Андрій Олександрович  запевнив пацієнтів, що це питання буде вирішено.

Коментарі
28 Листопада 2017, 21:16
Як би не Луцька міська лікарня то нічого і небулоб,це вони дали апарати а не Линдюк.
28 Листопада 2017, 21:19
А 4 мільйони невідомо куди вони витратили
01 Грудня 2017, 17:48
Лисий лівою ганяє лисого, а мо й лису
05 Грудня 2017, 22:43
Нарешті, хоч щось для людей
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024