Підліток незаконно вивозив деревину із Троянівського лісництва

07 Грудня 2017, 14:31
2812

Неповнолітній лісопорушник  на «Audi» робив свій третій «рейс» за напрямком «ліс – пилорама». Проте він виявився невдалим – автомобіль затримала група оперативного реагування ДП «Городоцьке ЛГ».

Як зазначають працівники мобільної бригади, до них надійшла інформація, що у Троянівському лісництві виявлено факт крадіжки готової продукції – соснових балансів довжиною 1,2 метра, – повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Працівникам групи оперативного реагування та державної лісової охорони лісгоспу виявили та зупинили автомобіль «Ауді» (до речі, знову «на бляхах»). Під час огляду у машині виявили деревину. Зробивши необхідні заміри, лісоохоронці встановили, що це – 0,5 кубічних метра балансів, які загадково зникали з лісового масиву.

На місце за викликом прибули працівники поліції.

У результаті спільних дій лісової охорони та правоохоронців було також встановлено, що цією  автівкою вже зроблено третю «ходку» з відповідної ділянки Троянівського лісництва. Загалом лісокраду вдалося вивезли 1,5 кубічних метрів деревини.

Проте третій раз став для хлопця невдалим. За цим фактом на нього відкрили кримінальне провадження. Автомобіль та деревину, що була в салоні, вилучено. Раніше вкрадену лісопродукцію, яка знаходилася на одній із нелегальних пилорам, секвестровано.

Крім того, з’ясувалося, що водій цього транспортного засобу – ще й неповнолітній. Тож відповідати за скоєні порушення хлопцю доведеться  разом із батьками.

Варто зазначити, що працівникам лісової охорони вже не раз доводилося «пересікатися» з цим юним чоловіком із багатим «лісовим досвідом». 




 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024