Маневичанин створив сайт для допомоги вчителям

10 Грудня 2017, 12:45
2411

У залі відділу освіти Маневицької райдержадміністрації відбувся семінар вчителів географії та економіки.

Він проходив у четвер, 7 грудня, на тему «Застосування електронних освітніх ресурсів на уроках географії та економіки», – повідомляє відділ освіти Маневицької РДА.

Начальниця відділу освіти Валентина Книш торкнулась питань роботи вчителів в сучасній українській школі. Особливу увагу вона звернула на підготовку сучасного педагога до роботи в умовах нового освітнього простору.

Методист РМК відділу освіти Володимир Козачук акцентував увагу учасників семінару на важливості застосування на уроках географії та економіки електронних освітніх ресурсів, які сприяють розвитку критичного мислення учнів, формують в них творчий підхід до процесу навчання, активізують навички їх самостійної роботи, розширюють кругозір і підвищують інтерес до предмету.

Він презентував свій блог,  який, на його думку, має стати гарним помічником вчителям географії та економіки в їх підготовці до уроку, а також можливістю кожному педагогу поділитись своїм досвідом в закладці «Педагогічна скарбниця». Сайт буде цікавим також і учням шкіл, оскільки на сторінці «Родзинки учнівської творчості» розміщуватимуться кращі дитячі роботи: наукові, проекти, презентації тощо.

Вчителька географії НВК «Маневицька ЗОШ І-ІІІ ст. №2-гімназія ім. А.П.Бринського» Н. М. Носкевич в своєму виступі зосередила увагу присутніх на формуванні компетентностей учнів шляхом впровадження на уроках хмарних технологій.

З презентацією свого досвіду із запровадження комп’ютерних технологій на семінарі виступили вчителі географії: В. Т. Соколець та В.В.Шевчук із загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ст. сіл Гораймівка та Будки.

На практичній частині семінару вчителі вчились створювати географічні вправи та завдання, використовуючи інтернет-ресурси та програми.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024