Маневичанка здобула титул «Друга Віце-міс» Волинського вишу

14 Грудня 2017, 18:00
4578

Ювілейний конкурс «Міс університету 2017» відбувся у середу, 13 грудня, в концерт-холі РЦ «Промінь».

За корону боролися одразу чотирнадцять студенток, які представляли кожен з факультетів СНУ. Про це пише VIP.

Учасниці боролися у декількох конкурсах, серед яких «Представлення», де дівчата дефілювали в колекції відомого дизайнера Андре Тана. Під час конкурсу «Україночка» конкурсантки виступили у вбранні бренду «Едельвіка».

Найяскравішим та найбільш очікуваним був конкурс купальників, під час якого дівчатка вийшли в нижній білизні українського бренду «Ajour».

Не менш цікавим був конкурс талантів, студентки продемонстрували свої таланти та хобі. На сцені прозвучали вокальні композиції відразу декількох студенток СНУ, деякі ж завойовували голоси журі хореографічними постановками, а одна із конкурсанток намалювала портрет Лесі Українки.

Не менш цікавим був інтелектуальний конкурс, під час якого студентки довели, що краса та розум – сумісні речі. Каверзні та цікаві запитання для дівчат підготували як члени оргкомітету, так і ведучі конкурсу.

Перед оголошенням переможниць конкурсантки продефілювали у вечірньому вбранні від бренду KUMA.

В результаті, титул «Друга Віце-міс» здобула студентка факультету історії, політології та національної безпеки Яна Гусенко, «Першою Віце-міс» стала студнтка біологічного факультету Марія Слабецька, а корону та титул «Міс університету – 2017» виборола студентка факультету міжнародних відносин Ангеліна Дацюк

А найбільшу прихильність глядачів здобула Наталія Шпоняк, яка навчається на факультеті філології та журналістики. 

3
Яна Гусенко – «Друга Віце-міс»
Яна Гусенко – «Друга Віце-міс»

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024