У Будках відбулась сповідь духовенства Колківського благочиння

28 Грудня 2017, 12:51
3753

У селі Будки в день пам’яті святителя Спиридона Тримифунтського у новому храмі на честь святого великомученика Георгія Побідоносця священики Колківського благочиння зібрались на соборну службу.  

З благословення преосвященнішого владики Нафанаїла була відслужена Божественна літургія, яку очолив благочинний Колківської округи протоієрей Петро Бугайчук. Про це йдеться на сайті Колківського благочиння.

Перед богослужінням духівник благочиння протоієрей Олександр Білінський прочитав молитви Сповіді і священики приступили до Таїнства покаяння. Хоч маленька, але дуже гарна і затишна будецька церквочка наповнилась літургійними піснеспівами – Божу службу співав хор благочиння (регент – протоієрей Валерій Кравчук). Жителі Будок також не були осторонь – храм в цей день відвідало чимало парафіян, які також, як і священики, сповідались та причащались Святих Христових Таїн.

По закінченню літургії отець благочинний виголосив проповідь про важливість покаяння в житті християнина та побажав присутнім добре підготуватись та достойно зустріти Різдво Христове, а також подякував настоятелю храма протоієрею Миколаю Шкабурі за гостинність та прекрасний храм.

1




 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024