Маневицький будинок культури очолить новий керівник

30 Грудня 2017, 12:13
8757

Наразі свою кандидатуру на конкурс подали дві особи.

Відтак Маневицька районна рада оголосила конкурс на заміщення посади директора.

Синютіна Людмила Олександрівна

Людмила Синютіна народилася 2 травня 1961 року в селі Милятин, Іваничівського району. Закінчила Волинський коледж культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського за спеціальністю клубний працівник та Рівненський державний гуманітарний університет за спеціальністю культурно-освітня робота.

Людмила Олександрівна працювала керівником народної хорової капели Маневицького районного будинку культури, виховатилем в дитячому садку міста Ярославль, методистом районного Народного дому «Просвіта» міста Сокаль Львівської області та художнім керівником у Маневицькому районному будинку культури, де працює й зараз.


 

Гладун Сергій Володимирович

Сергій Гладун народився 24 серпня 1989 року у Маневичах. Закінчив Волинський коледж культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського за спеціальністю викладач по класу «баян» та Національний педагогічний університет ім. М.Драгоманова за спеціальністю викладач по класу «баян», вчитель музики та англійської мови.
Свою кар'єру Сергій Володимирович почав із посади викладача по класу «баян» у Маневицькій дитячій музичні школі, де працює і зараз. Паралельно працює у районному Будинку культури.
 
6
 
Нагадаємо, директором районного Будинку культури був Віктор Демчук, який пішов із життя у липні 2017 року.
 
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024