Призовників Маневиччини відправили на строкову службу

11 Квітня 2018, 12:55
5551

Відбулася урочиста відправка призовників весняного призову до лав Збройних Сил України та інших військових формувань.

10 квітня біля військово-призовної частини Маневицького військового комісаріату була проведена урочиста відправка молодого поповнення на строкову військову службу, - повідомляє прес-служба Маневицької РДА.

Шість юнаків спочатку пройдуть підготовку в навчальних центрах, після чого нестимуть службу в різних підрозділах Національної гвардії України. Урочисту частину розпочав духовий оркестр.

До майбутніх воїнів та всіх присутніх звернувся Віктор Павлик – військовий комісар Маневицького районного військового комісаріату, який повідомив призовникам про те, як саме відбуватиметься їхня служба, скільки часу вона триватиме та де саме проходитиме.

У своєму виступі він наголосив на тому, що сьогодні служити в українській армії ще більш почесно, адже спільними, всенародними зусиллями, за дуже короткий термін, вдалося відродити наше військо, яке нині захищає нашу державу від зовнішнього агресора. Призовники не потраплять до зони АТО, а проходитимуть службу виключно у військових частинах.

Андрій Бурак – перший заступник голови райдержадміністрації, голова призовної комісії привітав усіх зі святами та побажав майбутнім воїнам доброї та легкої служби. Також подякував новобранцям за те, що вони неухильно виконують ЗУ «Про військовий обов'язок і військову службу» та з впевненістю сказав, що хлопці гідно представлятимуть Маневицький район у Збройних Силах України і з честю нестимуть службу.

Молитвою та свяченою водою благословив і окропив юнаків та вручив кожному майбутньому військовослужбовцю ікону-оберіг священнослужитель Маневицького благочиння настоятель Свято-Успенського храму села Оконськ протоієрей Олександр Лановий.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024