17 квітня: День народження святкує завідувачка міграційної служби

17 Квітня 2018, 09:00
6108

17 квітня на чергову сходинку свого життя ступила завідувачка Маневицького РС УДМС України у Волинській області – Ляшук Світлана Василівна.

Щиро вітаємо іменинницю з Днем народження. Бажаємо сонця та спокою на душі, міцного здоров’я, любові та добра. Нехай здійснюються усі плани, зреалізовуються задуми, а Господь дарує наснагу та силу до праці.

Бажаємо невичерпного джерела натхнення, оптимізму та завжди позитивних емоцій. Любові, щастя, родинного затишку на многая літа. З роси та води!!!

День ангела святкують: Адріан, Веніамін, Георгій (Юрій), Григорій, Іван, Йосип, Марія, Микола, Микита, Никифор, Федір, Яків.

Район.Маневичі вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православна церква вшановує пам'ять преподобного Йосифа Пiснеписця; преподобного Георгiя в Малеї; преподобного Йосифа Багатохворобливого, Печерського, в Дальнiх печерах; преподобного Зосими.

У вівторок на 9 день після Великодня відзначається Радониця або Пасха для померлих, Гробки. У сучасних умовах, коли більшість віруючих не може дозволити собі відвідати кладовище в робочий вівторок, часто поминальний день переносять на неділю.

17 квітня в історії: 50 років тому (1968) вперше вийшла в ефір популярна телевізійна програма «У світі тварин».

Погода: Сьогодні очікується +15..+23 °C, зливовий дощ, помірний вітер. Завтра: +10..+16 °C, без опадів, свіжий вітер.

Народний прогноз погоди: 17 квітня відзначається день пам'яті преподобного Йосипа, піснописця і творця канонів. На Йосипа починає звучати голосок цвіркуна і вперше подає голос журавель.

У давнину виходили у цей день з будинків, звертались до журавлів як до борців зі злом і захисників від нечистої сили. Наші пращури примітили, якщо вдень 17 квітня спекотно, а вночі прохолодно - до хорошої погоди.

Якщо ви бажаєте привітати рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

 

 

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024