Розповіли про новітні технології які вже працюють у Маневицькому районному центрі зайнятості

13 Червня 2018, 08:30
1821

Відбулася робоча зустріч начальника відділу взаємодії з роботодавцями районного центру зайнятості та директора Маневицького навчального центру №42.

Про це повідомив Маневицький РЦЗ.

Під час розмови Леонтій Довжик розповів Миколі Булику про послуги служби зайнятості, новітні технології, створений спеціальний канал у мережі YouToube, де можна переглянути  відеовакансії та відеорезюме.

Також до уваги клієнтів СЗ – online-співбесіди, проведення міні-ярмарків вакансій з використанням програми Skype. Наголосив, що такі форми роботи суттєво економлять час працівників кадрових служб для пошуку персоналу, а безробітним дозволяють в оптимальні терміни знайти свого працедавця.

Результатом зустрічі стало обговорення питання поточної та перспективної потреби в кадрах. Адже керівник установи розповів, що на даний час в них виникла потреба в майстрові виробничого навчання, та поділився своїми намірами на перспективу.

Коментарі
13 Червня 2018, 13:43
Ага, саме так ,такі дідусі як Довжик і Булик здатні створювати , впроваджувати та володіти новітніми технологіями ... не смішить людей , бідний Центр зайнятості ...
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024