Маневицький календар: 22 червня святкує день народження директор державного підприємства

22 Червня 2018, 06:50
Радіон Володимир Олександрович 5295
Радіон Володимир Олександрович

Сьогодні 22 червня святкує свій день народження директор державного підприємства «Маневицьке лісове господарство» Радіон Володимир Олександрович.

В цей дорогий для серця день, Район.Маневичі бажає вам квітів і пісень. Від друзів – щирих привітань, від зірок – здійснення бажань. Від сонця – світла і тепла, щоб доля щедрою була. І не спинити часу лік, нехай щастить весь довгий вік.

«Бути хорошим керівником дано не кожному, але нашому колективу дуже пощастило: державне підприємство «Маневицьке лісове господарство» очолює Володимир Олександрович. Він втілює в собі все те, що повинен мати сучасний керівник. Доля нагородила його гострим розумом, лідерськими якостями і талантом менеджера. Він розумний, винахідливий, добрий й суворий водночас, справедливий і дуже працьовитий», – коментує колектив ДП Маневицьке ЛГ.

Радіон Володимир Олександрович
Радіон Володимир Олександрович

Якщо ви бажаєте привітати рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024