У Маневицькій службі зайнятості розповіли про можливості проходження військової служби за контрактом

12 Лютого 2019, 16:31
Маневичанам розповіли про можливості проходження військової служби за контрактом 1639
Маневичанам розповіли про можливості проходження військової служби за контрактом

У Маневицькій районній філії Волинського обласного центру зайнятості для 15 безробітних жителів організували ярмарок вакансій.

Відкрила захід начальниця відділу взаємодії з роботодавцями Алла Корольчук та ознайомила присутніх із ситуацією на ринку праці, послугами, які надає служба зайнятості, можливостями освоєння нових професій, підвищення кваліфікації за раніше набутими спеціальностями і презентувала роботодавця, що надає можливості для проходження військової служби за контрактом, а саме військової  частини 1141 Національної Гвардії України.

Бесіду з присутніми провів офіцер групи по роботі з особовим складом капітан Віктор Куртін, який поінформував про призначення військової частини для забезпечення у взаємодії з іншими родами військ та ознайомив присутніх  про наявність вакантних посад для проходження служби, умови та терміни укладання контракту, матеріальне та грошове забезпечення, пільги для військовослужбовців та перспективи кар’єрного росту, соціальні гарантії військовослужбовцям та членам їх сімей.

Безробітні поцікавились умовами перебування, матеріальним та військовим забезпеченням. Молоді люди, що виявили бажання проходити військову службу за контрактом в рядах Національної гвардії по закінченню заходу були запрошені на співбесіду.

Маневичанам розповіли про можливості проходження військової служби за контрактом
Маневичанам розповіли про можливості проходження військової служби за контрактом

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024