Чим домомогли колківській громаді у 2018 році

23 Лютого 2019, 14:00
Чим домомогли колківській громаді у 2018 році 1464
Чим домомогли колківській громаді у 2018 році

Ратнівський, Старовижівський, Камінь-Каширський, Маневицький, Горохівський, Любомльський, Ківерцівський, Локачинський  – райони, де відбулося вже найбільше зустрічей лісівників із громадами.

Ще більше – у планах. Звітів під час сесій, обговорень проблем міст та сіл під час зборів із місцевим атиктивом, – повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Практика, яка  за два роки на Волині прижилася, дає свої результати. І не лише у вигляді спільно реалізованих завдань та вирішених проблем, важливих для громади, а й у самому сприйнятті професії лісівника та значення державного лісогосподарського підприємства для громади.

Прозвітували під час чергової сесії Колківської ОТГ і ДП «Поліське ЛГ». Головний лісничий Анатолій Іщик відзначив, що упродовж 2018 року була тісна співпраця між Колківською об’єднаною громадою та Поліським лісгоспом. ДП «Поліське ЛГ» посприяло у виділенні пиломатеріалів для школи у селі Розничі, встановило автобусну зупинку в селі Семки, подбало про забезпечення сімей загиблих учасників АТО дровами паливними.

На сесію Копиллівської сільської ради, що відбулася 12 лютого, був запрошений лісничий Розничівського лісництва Микола Куран. Голова сільської ради Костянтин Давидюк відмітив, що ДП «Поліське ЛГ» провело своїми силами грейдерування дороги в межах населеного пункту Копилля. Громада сподівається на подальшу результативну співпрацю у 2019 році.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024