У Маневицький інклюзивно-ресурсний центр придбають спеціалізований автомобіль

17 Вересня 2019, 13:03
У Маневицький інклюзивно-ресурсний центр придбають спеціалізований автомобіль 1944
У Маневицький інклюзивно-ресурсний центр придбають спеціалізований автомобіль

Для «Інклюзивно-ресурсного центру Маневицької районної ради» придбають автомобіль, який призначений для перевезення людей із інвалідністю.

Відкриті торги для закупівлі «Volkswagen Crafter» або еквіваленту, очікуваною вартістю 1,55 мільйона гривень оголосили у відділі освіти Маневицької районної державної адміністрації. Пропозиції по тендеру прийматимуть до 19 вересня 2019 року, аукціон мають розпочати 20 вересня.

За словами директорки центру, потреба в спецтранспорті виникла майже відразу після відкриття, коли батьки привозили на заняття дітей з віддалених сіл з яких важко доїхати до Маневич.

«Батьки звертались до депутатів районної ради та до голів адміністрації та районної ради й тоді вирішили що будемо шукати вихід. Спочатку на сесії проголосували за відшкодування вартості квитка. Та запрацювала державна програма на співфінансування області та місцевого бюджетів для закупівлі спецтранспорту для ІРЦ і наша місцева влада погодилась відразу щоб придбати такий автомобіль», – розповіла Альона Доля.

У інклюзивно-ресурсному центрі кажуть, що придбання такого автомобіля відкриє нові можливості для надання допомоги дітям з особливими освітніми потребами у віддалених куточках Маневицького району.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024