Що таке check up та кому він необхідний

05 Грудня 2019, 10:45
Що таке check up та кому він необхідний 942
Що таке check up та кому він необхідний

Профілактика та обстеження – це важливо, але ці поняття, на жаль, перебувають на рівні теорії.

Бувши молодими, до певного віку люди вважають за краще жити згідно з концепцією «якщо про здоров'я не замислюватися, про лікарів не згадувати, то і проблем не буде». Проте  запобігати захворюванням значно ефективніше та дешевше, ніж лікувати. 

Що таке check up?

Check up (чек ап) – повне медичне обстеження, спрямоване на визначення стану здоров’я і виявлення хвороб на ранній стадії, коли відсутні очевидні симптоми, а також схильності до певних захворювань, які можуть проявитися в майбутньому.

По суті, check up є регулярний медогляд, але не для галочки, як в державній поліклініці, а глибокий і комплексний, з урахуванням віку, статі, генетичних особливостей.

Що таке check up та кому він необхідний
Що таке check up та кому він необхідний

Існує кілька універсальних програм медичного обстеження check up:

  • базовий
  • жіночий/чоловічий
  • дитячий
  • вузькоспрямований (кардіологія, гастроентерологія, неврологія та ін.)

Читайте також: Трансплантація кісткового мозку – операція, яку не роблять в Україні

Базова програма включає детальне фізичне обстеження, яке виконується лікарем, мінімум 25 лабораторних та 10 інструментальних досліджень. За допомогою пов'язаних з кров'ю тестів визначається метаболічний, гормональний, гематологічний стан пацієнта і виявляється якість роботи органів і систем організму.

Команда Balina Med Travel безкоштовно допоможе обрати найкращу програму, залежно від вашого віку, статі, способу життя.

Що таке check up та кому він необхідний
Що таке check up та кому він необхідний

 

Чому варто пройти check up саме в Туреччині?

  1. Головна перевага – достовірність коштом більш сучасного, точного обладнання і наявності кваліфікованого персоналу, здатного правильно трактувати результати досліджень.
  2. Друга перевага – економія часу. У Туреччині завдяки тому, що процеси побудовані й випробувані, обстеження займає від декількох годин до декількох днів (залежить від обраної програми).  Нема потреби підлаштовуватися під графік роботи окремих лікарів, записуватися на приймання, кілька разів зриватися з роботи і їхати по лікарнях.  Обстеження зручне для ділових людей – його зазвичай поєднують з відрядженнями або туристичними поїздками.
  3. Ще однією перевагою є економія коштів. Потрапивши в руки до грамотних фахівців, ви отримаєте рівно той обсяг досліджень, який потрібен, і не витратите зайвих коштів. До того, ви зекономите до 30-40%, адже вартість check up в Туреччині набагато нижча, ніж у Європі.

Звернувшись до Balina Med Travel, ви отримаєте безкоштовну консультацію, підбір клініки, програми check up та повну організацію поїздки!

Читайте також: Лікування раку в Туреччині: висока ефективність в поєднанні з доступною вартістю

Для детальної інформації телефонуйте за номером +380955957085 або залиште заявку на сайті https://medical.balina.com.ua/.

Приєднуйтеся Balina Med Travel в соціальних мережах.

Що таке check up та кому він необхідний
Що таке check up та кому він необхідний

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024