У Маневицькому районі затримали браконьєрів, які вбили дику козулю

24 Квітня 2020, 21:09
У Маневицькому районі затримали браконьєрів, які незаконно добули дику козулю 2977
У Маневицькому районі затримали браконьєрів, які незаконно добули дику козулю

Рейдова група на чолі з головним районним мисливствознавцем державного підприємства «Маневицьке лісове господарство» та працівники поліції затримали жителів сіл Прилісне та Галузія, які під час нічного полювання незаконно добули дику козулю (самку) на території Галузійського лісництва.

У браконьєрів вилучили тушку вбитої тварини, гладкоствольну мисливську рушницю, 4 патрони, два ліхтарі та кріплення до мисливської рушниці для проведення нічного полювання – є повна доказова база злочину, повідомили у пресслужбі Волинського ОУЛМГ.

За фактом триває перевірка. У підприємстві сподіваються на оперативне розслідування справи та встановлення заслуженої міри покарання.

Нагадаємо, що у цьому році, учасники рейдової групи державного підприємства «Маневицьке лісове господарство» затримали жителів села Четвертня, які проводили незаконне полювання.

Читайте також: На території Маневицького лісництва діє тимчасовий лісовий розсадник

Коментарі
06 Травня 2020, 19:37
Не добули, а розстріляли бідолашну самочку у якої в цей час уже повинно бути потомство. Прізвища, хтось знає цих голодних покидьків? Таких "героїв" потрібно щоб знали всі по-імені, пальцями на них показували і в слід плювали. Дуже хочеться, щоб ця справа була максимально публічною. Звертаюсь до небайдужих! Якщо хтось знає, пишіть прізвища і хід справи, щоб не дати шансів бидлові відмазатись.
Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024