Топ незвичних місць для фотосесії та підготовка до неї

16 Серпня 2020, 10:00
Топ незвичних місць для фотосесії та підготовка до неї 4980
Топ незвичних місць для фотосесії та підготовка до неї

Не секрет, що фотографія – це справжній витвір мистецтва. Результат залежить від уміння позувати на камеру, майстерності фотографа, а також від образу.

Важливо, щоб кожна деталь відповідала стилістиці фотосесії: макіяж, зачіска, вбрання, антураж. Але все завжди починається з ідеї, яка диктує місце проведення та створення креативного простору навколо себе.

Ідея №  1. У ліжку: ранково-пестлива

Наче ви тільки-но прокинулись від ніжних сонячних променів, які приємно залоскотали ваші щічки. Майстерний фотограф зможе правильно зафіксувати кожну мить мерехтливого світла, яке намагається сховатися у волоссі або пестливо грає на шкірі. 

Фотосесія в ліжку може буде також для пари або сім’ї з дітлахами. Ранок починається із кави? Збережіть таку традицію на фото, підготуйте як антураж гарні чашки, м’які подушки та пухнасту ковдру. 

Ідея №  2. На асфальті: по-дитячому яскрава

Неабиякою популярністю користується фотосесія на асфальті. Можна створювати цікаві малюнки за допомогою різнокольорових крейд або спеціальних олівців. Намалюйте безліч повітряних куль із довгими ниточками, які ви «візьмете» у руки. Мрієте постояти біля Ейфелевої вежі або Тріумфальної арки? Сфотографуватися перед двоповерховим яскраво-червоним автобусом, що прямує від лондонського Біг Бену? Погодувати бегемота прямо з руки або осідлати тигра? Намалюйте все на асфальті та зробіть неперевершені фото! 

Ідея №  3. У полі: патріотично-незвична

Для тих, хто бажає підкреслити своє ставлення до рідної країни, прямо від серця лунає сценарій цієї фотосесії. Поміркуйте, чи є десь неподалік просторі поля, на яких ростуть яскраві соняшники. Можливо, вам більш до вподоби лани, де вітер гуляє та колихає колосисті голівки пшениці. Знайдіть димові шашки, які будуть розсіювати кольоровий дим. На фоні жовтих голівок соняшника або пшеничного поля контрастним буде блакитний або синій візерунок із диму. Фото будуть надзвичайно ефектними, яскравими! Але майте на увазі, кожна шашка горить не більше однієї хвилини. 

Порада: напевно в полі колихає вітер, заздалегідь потурбуйтеся про своє волосся та зафіксуйте його засобами для стайлінгу (https://eva.ua/pr14309/). 

Топ незвичних місць для фотосесії та підготовка до неї
Топ незвичних місць для фотосесії та підготовка до неї

Ідея №  4. На вокзалі з валізами: романтично-меланхолійна  

Якщо вам вдасться відшукати старі валізи, то цей варіант для вас. Варто приділити увагу погляду: мрійливому та романтичному. За допомогою фото можна закарбувати в пам’яті мить, у якій ви відчуваєте себе щасливими та вільними. 

Ідея №  5. У бібліотеці: стримано-доречна

Серед стелажів з книгами образ ділової жінки або чоловіка буде саме доречним. З аксесуарів можна використати окуляри, а в з одягу обрати стриману сукню обтислого фасону або лаконічний костюм. 

Ідея №  6. На машині та в багажнику: божевільно-навіжена

Ця фотосесія сподобається веселій та гучній компанії, яка шукає привід виплеснути свої емоції та зобразити такі щасливі моменти на фотоплівці. На даху машини можна спостерігати захід та схід сонця, а багажник прикрасити квітами чи повітряними кульками.

Топ незвичних місць для фотосесії та підготовка до неї
Топ незвичних місць для фотосесії та підготовка до неї

Ідея №  7. У печері або в підземному переході: відлюдькувато-філософська

Прикрасьте мерехтливими ліхтариками або гірляндами печеру (або підземний перехід), візьміть до рук саксофон, скрипку чи інший музичний інструмент та починайте позувати.

Обирайте свій образ для проведення фотосесії. Пам’ятайте лише, що емоції на обличчі, а також «багатомовні» очі будуть більш виразними, ніж найяскравіший макіяж та одяг.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024