У школи та садочки Маневиччини закупили засоби для запобігання поширення COVID-19

08 Вересня 2020, 14:27
У школи та садочки Маневиччини закупили засоби для запобігання поширення COVID-19 1925
У школи та садочки Маневиччини закупили засоби для запобігання поширення COVID-19

Депутати Маневицької районної ради передбачили кошти на боротьбу з коронавірусом і у школи відділу освіти та заклади дошкільної освіти селищної ради закупили засоби, які будуть запобігати поширенню інфекції.

Таке рішення прийняли ще 28 серпня, за три дні до початку навчання, повідомив начальник відділу освіти Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк на своїй сторінці у facebook.

Читайте також: У школах Маневиччини заборонили батьківські внески на ремонти

В загальному на 23 школи у відділі освіти РДА на 5100 учнів витратили 250,9 тисячі гривень. На три заклади дошкільної освіти у  Маневицькій селищній раді на 460 дітей витратили кошти в сумі 7,4 тисячі гривень.

«Спеціально навів порівняння із забезпеченням дошкільних закладів Маневич, адже на одному телеканалі було сказано, що школи не готові, на відміну від садочків Маневич. Може і так. Хоч цифри говорять самі за себе! Бажаю усім здоров'я!» прокоментував начальник відділу освіти.

Детальніше про те, що саме закупили можна подивитись у таблиці.

Таблиця
Таблиця

Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber та Telegram канал новин та дізнавайтесь новини одні з перших. Також Telegram група в якій ви зможете обговорити публікації.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024