Тетяна Самчук – кандидатка у депутати Камінь-Каширської районної ради

14 Жовтня 2020, 13:07
Тетяна Самчук 3018
Тетяна Самчук

У Маневичах Тетяну Самчук знає чимало людей. Мудра лікарка та управліниця у 2018 році очолила маневицьку «первинку».   

– Тетяно Миколаївно, скажіть, будь ласка, чому Ви вирішили йти «в політику»? 

– Ставши керівником Маневицького районного центру первинної медико-санітарної допомоги, зрозуміла, що медичним працівникам для вирішення нагальних питань охорони здоров'я необхідно  бути почутими в органах влади. 

– Які питання Ви найперше відстоюватиме? 

– Всі, що стосуватимуться  розвитку Маневицької ОТГ. Медицина торкається всіх нас, вона важлива складова благополуччя й комфорту людей, проте невіддільна від освіти, економіки та інших сфер життєдіяльності громади.  Буду відстоювати інтереси жителів в розрізі усіх питань. 

– Що Ви вважаєте своїм найбільшим здобутком на посаді директора  Маневичцького районного центру медико-первинної санітарної допомоги? 

– Те, що в нашій «первинці» досягнута фінансова стабільність, є кошти на розвиток підприємства, збережено кадровий потенціал та робочі місця для людей. Вже більше пів року, як   боромося із викликами пандемії коронавірусу, і вважаю, що медичні працівники підприємства роблять усе для її подолання. 

– Кілька слів про себе: де ви народились, навчались, працювали, яка у Вас сім’я? 

– Я народилася у Маневичах в сім'ї лікаря та інженера. Закінчила Чернівецький медичний інститут й працювала лікарем акушером-гінекологом Маневицької центральної районної лікарні. Три роки була  заступником головного лікаря по дитинству та рододопомозі МЦРЛ і вже два роки, як займаю посаду директора КП «Маневицький районний центр первинної медико-санітарної допомоги». Заміжня, маю сина – студента Буковинського державного медичного університету. 

Тетяна Самчук
Тетяна Самчук

 

– Завдяки чому Ви досягли кар’єрного росту?

– Саморозвитку, цілеспрямованості  і участі в різних проєктах. 

– Що про Вас ніхто не знає? 

– Зважаючи на умови праці, мало хто знає про нас, лікарів, як про людей. Ніхто і не здогадався б, що у  роки студентства я  була чемпіонкою із самбо та дзюдо, срібною призеркою всесоюзних змагань із самбо між фармацевтичними та медичними вишами, але в цьому є мій характер. 

– Що для Вас найважливіше в роботі? 

– В кожній ситуації залишатися людиною й поважати  інших людей. ніщо так не ціниться, як людське життя, так навчали мене батьки і це визначило мене в обранні професії. Моє життєве кредо – незважаючи ні на що постійно йти вперед, творячи добрі справи. 

Ми, як лікарі, завжди, не забуваючи минулого, працюємо з реаліями сьогодення на майбутнє. Сподіваюся, що багато хорошого для нашого краю і наших людей вдасться зробити разом із командою «За майбутнє». 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024