«Нову Добу» нині можуть передплатити усі жителі Волині

21 Грудня 2020, 18:41
«Нову Добу» нині можуть передплатити усі жителі Волині 2134
«Нову Добу» нині можуть передплатити усі жителі Волині

Передплатники громадсько-політичної газети можуть виграти соковидавлювач, а також тонну брикету з доставленням, електрочайники, цукор, рушники, набори лотків, сільськогосподарський і садовий інвентар та інше.

«Нову Добу» випускатимуть як завжди – усі новини соціально-економічного, культурного, спортивного життя Маневицької, Колківської,  Прилісненської об'єднаних територіальних громад, розповіді про неординарних людей, цікаву й потрібну інформацію читачі дізнаються у газеті.

«Як і раніше, ми виходитимемо щочетверга. Так, ми вже не будемо йменуватись районною газетою, а просто громадсько-політичною, та і надалі її зможуть передплатити усі охочі, навіть більше – тепер всі, хто проживає на Волині, матимуть змогу її взяти до рук, адже ми змінили сферу розповсюдження – із районної на обласну», пояснила редакторка Олена Бичкова.

Це означає, що всі волиняни зможуть дізнатись новини свого рідного села чи селища, порадіти його успіхам, довідатись більше про людей, які живуть поряд, чи з якими зводила їх доля.

«Ми віримо, що і надалі ви залишитесь із «Новою добою», з якою пов’язують вас роки незрадливої дружби (а декого й не одне десятиліття!) Після роздержавлення, тобто реформування, ми на самофінансуванні, і найкраща ваша підтримка – це передплата газети. Крокуймо по життю разом, а ми докладемо усіх зусиль, аби не розчарувати вас!» наголосила редакторка.

Для участі в розіграші, який відбудеться в січні, необхідно до 1 січня 2021 року принести або надіслати передплатну квитанцію чи її копію в редакцію газети за адресою: селище Маневичі, вулиця Незалежності, 14,  електронна пошта: [email protected].

Вартість річної передплати  260,40 гривень, піврічної – 130,20 гривень, на 3 місяці – 65,10 гривень, на 1 місяць – 21,70 гривень (без поштового оформлення). Передплатний індекс 61619.

Залишайтесь із «Новою Добою» – буде цікаво, корисно та інформативно!

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024