Маневичанам розповіли про ризики, які виникають в процесі нелегального працевлаштування

25 Січня 2021, 15:00
Маневичанам розповіли про ризики, які виникають в процесі нелегального працевлаштування 1197
Маневичанам розповіли про ризики, які виникають в процесі нелегального працевлаштування

У Маневицькій районній філії Волинського обласного центру зайнятості провели інформаційний вебінар «Ризики нелегальної трудової міграції» в онлайн режимі за допомогою програми ZOOM для безробітних громадян зареєстрованих у службі зайнятості.

Читайте також: У Маневицькому центрі зайнятості пропонують ряд вакансій

До участі в заході запросили начальника відділу «Маневицьке бюро правової допомоги Наталю Зорю та директора Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Маневицької селищної ради Ларису Лісовецьку.

Під час вебінару учасникам роз’яснили основні ризики, які можуть виникнути в процесі нелегального працевлаштування за кордоном, основні засади правової захищеності під час легального працевлаштування.

На даному заході обговорили основні чинники та мотиви, що спричиняють міграцію, ознайомили з захистом громадян України від протиправних дій нелегальної трудової міграції та торгівлі людьми. Адже нелегальна робота за кордоном не тільки не розв'яже проблеми людини, але навпаки може привести до трагічних результатів.

Наталя Зоря, начальник відділу «Маневицьке бюро правової допомоги», підкреслила, що кожен постраждалий у скрутних ситуаціях має право на правову допомогу від держави.

Учасники вебінару отримали змістовну та корисну інформацію з уст соціальних партнерів. Захід пройшов з метою підвищити обізнаність учасників з проблемами торгівлі людьми та шляхами безпечної, легальної міграції й працевлаштування.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024