Яка погода в Маневичах

05 Лютого 2021, 13:50
Метеопрог 2905
Метеопрог

Маневичі - це чудове українське селище з багатою історією. Воно розташоване на висоті 193 метри над рівнем моря, що робить його клімат помірно-холодним. Також характерним для регіону є підвищена кількість опадів протягом року.

Так, навіть в традиційно посушливі місяці в Україні, погода в Рівному відрізняється досить великою кількістю опадів.

Середня температура в лютому становить мінус чотири градуси за Цельсієм - досить комфортно для жителів міста. Однак середня температура не означає, що вона завжди така, тому потрібно уважно стежити за нею, щоб виходити з дому комфортно одягненим.

Так, на сьогодні погода в Маневичах досить приємна, але доволі високий рівень вологості, який за відчуттями робить температуру вище реальних показників. З огляду на ці фактори краще тепліше одягатися. Щоб погода не застала вас зненацька, рекомендуємо відвідувати сайт Метеопрог. Тут ви знайдете точну та детальну інформацію про погоду на день, а також зможете простежити її погодинно. Користуючись з цього можна з великою часткою ймовірності уникнути неприємних погодних умов.

Прогноз погоди - Івано-Франківськ та район

Івано-Франківськ розташований недалеко від гір Карпат на висоті 258 метрів над рівнем моря. Близьке розташування гір і відсутність поблизу великих водних утворень дає регіону помірно-холодний клімат. Також характерним для міста є досить велика кількість опадів протягом усього року. Прогноз погоди Івано-Франківськ завжди супроводжує можливість опадів, тому місцеві жителі готові до них в будь-який момент.

Січень є одним з найбільш сухих періодів в році через те, що в цей час випадає відносно небагато опадів. Часто погода досить похмура або з мінливою хмарністю. На сьогодні прогноз погоди в Івано-Франківську досить комфортний - невеликий мороз до мінус двох градусів і слабкий вітер. За відчуттями температура не нижче мінус двох градусів.

Якщо ви хочете подивитися погодинну зміну погоди, то завітайте на сайт метеопрог. Також там можна подивитися наступні дані:

  • Напрямок і швидкість вітру.
  • Тиск.
  • Рівень вологості.
  • Як відчувається реальна температура.
  • Напрямок і силу вітру.

Внаслідок цього кожен житель і гість міста зможе точно оцінити погодні умови та комфортно одягатися для прогулянок або своїх робочих виходів на вулицю. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024