Районний центр творчості влаштував свято для дітей

10 Вересня 2017, 17:20
Районний центр творчості влаштував свято для дітей 4478
Районний центр творчості влаштував свято для дітей

На площі біля Маневицького районного Центру творчості дітей та юнацтва сьогодні, 10 вересня, відбувся День відкритих дверей «Знаємо, вміємо, навчимо!».

На заході свої вміння презентували ті творчі об'єднання, які працюють на базі Центру. 

Сьогодні для маневичан та гостей селища виступали вокальний ансамбль «Зорепад», танцювальний колектив «Родзинка», зразкова літературна студія «Первоцвіт» представляла гумористичні конкурси. Також діти писали листівки, які потім відправлятимуть бійцям в зону АТО.

Від художньої студії «Палітра» проходив майстер-клас із боді-арту та малюнки на асфальті. Гуртки декоративно-ужиткового напрямку «Дитячі фантазії» та зразкова школа художніх  ремесл «Полісяночка» показували як виготовляти обереги ляльки-нитянки та картинки з клею й ниток. 

Цього року в районному Центрі творчості дітей та юнацтва знову «відроджують» гурток флористики та шкільного лісництва. Вони робили експозиції із дині, а із засушених квітів діти виготовляли листівки, аби їх теж передати нашим бійцям. 

Також сьогодні юнаки та юнки мали змогу взяти участь у вікторині, флешмобі та пограти в ігри. 

Для них створили й «смугу перешкод» із переправами, проходом по жердинах, підйомом тощо. 

Екологічний гурток провів екскурсію до тваринок. 

Керівник ансамлю гітаристів зіграв для всіх присутніх.

«З першого вересня діток записалося багато, бо більшість уже знали про нас, а деякі приходили протягом тижня. Звісно, керівники до 15 вересня ще чекають на своїх майбутніх вихованців», – розповіла директор Маневицького районного Центру творчості дітей та юнацтва Валентина Ковальчук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024