30 річниця Незалежності України: як Маневицька та Прилісненська громади відзначили державне свято

25 Серпня 2021, 13:23
30 річниця Незалежності України: як Маневицька та Прилісненська громади відзначили державне свято 1405
30 річниця Незалежності України: як Маневицька та Прилісненська громади відзначили державне свято

Мистецькі акції та святкові концерти, культурно-освітні марафони та патріотичні флешмоби, артпроєкти та етномайданчики – це далеко не всі заходи, якими увінчалося відзначення 30 річниці Незалежності України.

Про це інформує пресслужба РДА.

Цьогоріч усі дійства, що проходили під гаслом «Ти у мене єдина», тривали аж до самого вечора, навіть попри несприятливі погодні умови.

Традиційно день 24 серпня розпочали з молитви за Україну, яку звершили в усіх храмах. Долучившись до загальнонаціональної хвилини мовчання краяни вшанували пам’ять захисників рідної землі. Представники влади, учасники АТО/ООС, громадськість взяли участь у церемоніях покладання квітів до пам’ятників борцям за Україну.

Маневицька територіальна громада

Відзначення головного державного свята у Маневицькій громаді відбулося за участю іноземних делегацій: представників гміни міста Згеж (Республіка Польща) та Купишкіського районного муніципалітету (Литовська Республіка).

Опісля – фестиваль народної творчості «Піснеспіви Маневиччини», під час якого пройшла церемонія нагородження жителів громади з нагоди 30-ї річниці Незалежності України. В урочистостях взяв участь перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік.

Читайте також: У Колківській громаді два нових інфікованих коронавірусом

Прилісненська територіальна громада

Святковий концерт «Заспіваймо пісню за Україну!», фестиваль фарб та фотовиставку «Крізь плин років та гомін сьогодення» присвятили визначній державній даті.

А затим – вже традиційне відзначення мешканців почесними нагородами.

Від імені керівництва виконавчої гілки влади району з 30-річчям Незалежності України Прилісненську громаду привітала начальниця відділу культури райдержадміністрації Аліна Мороз.

Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber, Telegram канал новин. А також Instagram.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024