На Маневиччині молодики облаяли поліцейських

18 Листопада 2021, 16:15
Патрульний пост 1398
Патрульний пост

Під час несення служби на стаціонарному посту «Маневичі», що на автодорозі М-07 (Київ – Ковель – Ягодин), у нічну зміну повз пост проїхав транспортний засіб Volkswagen Passat, пасажири якого неодноразово вигукували через вікно нецензурні слова в бік поліцейських.

Про це інформували у Патрульній поліції Волині.

Патрульні зупинили вказаний транспортний засіб шляхом переслідування службовим автомобілем на автодорозі Р-14 (Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ).

Після зупинки у 23-річного пасажира, який вийшов з автомобіля, із кишені на землю випав пакетик із речовиною, ззовні схожою на наркотичну. Тож на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Читайте також: Поблизу Маневич під час огляду автотранспорту поліцейські виявили білий пакет з пігулками

Також під час спілкування з автомобіля вийшов інший 21-річний пасажир, який почав виражатись нецензурною лайкою в сторону працівників поліції. Йому неодноразово обмежували доступ до визначеної території для збереження та фіксації слідів правопорушення, проте останній на законну вимогу не реагував.

Його затримали та склали адміністративні матеріали, відповідно до вчинених правопорушень, а саме за статтями 173 (Дрібне хуліганство) та 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП.

Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber, Telegram канал новин. А також Instagram.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024