Свідки Єгови з Маневиччини беруть участь у всесвітній кампанії

19 Листопада 2021, 16:30
Журнал: Скоро настане краще життя 5667
Журнал: Скоро настане краще життя

Жителі Маневиччини протягом листопада отримують листи й повідомлення про «краще життя».

Журналісти видання Район.Маневичі взяли коментар з цього приводу в речника Свідків Єгови у Волинській області, Ореста Проданюка.

«Це правда, що зараз проходить всесвітня кампанія і Свідки Єгови з Маневич, Колок, Прилісного та інших населених пунктів беруть участь у ній. Вони діляться з іншими біблійною звісткою про краще життя. Детальніше про це йдеться у спеціальному випуску журналу за темою «Скоро настане краще життя». В рамках цієї кампанії планується розповсюдити більше 36 мільйонів примірників журналу, який надруковано 230 мовами. Електронна версія журналу доступна понад 400 мовами», розповідає Орест Проданюк.

«Основний меседж журналу – надія. Вважається, що надіятися – означає вірити. Так, багато хто вірить і повторює молитву «Отче наш». Але що відбудеться, коли «прийде Боже Царство»? Цей журнал не просто дає відповідь, але й показує, що знання є основою віри», – додає речник Свідків Єгови.

Ілюстрація з журналу
Ілюстрація з журналу

Читайте також: Свідки Єгови проводять всесвітню кампанію, яка торкнулася жителів Маневиччини

Журналісти нашого видання також поцікавилися у маневичанина Олександра Лопуховича, який є Свідком Єгови, про цю кампанію.

«У журналі порушується тема, що давно цікавить багатьох, – кінець світу. Хоча багато хто говорить про «кінець світу», Боже Слово містить чітке запевнення: земля існуватиме вічно і не буде знищена! Натомість Біблія обіцяє, що буде покладено край несправедливості, адже у Псалмах говориться, що злих людей не буде на землі (Псалом 37:10)», – ділиться Олександр.

«Я приймаю участь в кампанії, бо знання з Біблії допомогло мені: я подолав шкідливі звички й не промарнував своє життя. З власного досвіду знаю, що краще життя - не мрія. Саме таку тверду надію мають мільйони осіб по цілому світі, які моляться про прихід Божого Царства», – додає маневичанин.

Довідково: Журнал «Вартова башта» видається вже більше, ніж століття і розповідає про Боже Царство. Відомо, що це єдине видання, тираж якого становить більше ніж 74 млн примірників, а також це єдиний журнал, який перекладається на понад 400 мов. Журнал є безкоштовним. На сайті jw.org можна завантажити його електронну версію. А щоб отримати друкований примірник, на цьому ж сайті потрібно заповнити онлайн-заявку.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024