Поліція викрила маневичанина, який обікрав односельця

05 Січня 2022, 15:55
Поліція викрила маневичанина, який обікрав односельця 1067
Поліція викрила маневичанина, який обікрав односельця

За добу поліцейські Волині розкрили понад 10 крадіжок майна громадян 

Майже усі викрадені речі правоохоронці вилучили та повернули власникам, інформують у секторі комунікації поліції Волинської області.

Читайте також: У Маневичах розкрили крадіжку за гарячими слідами

В Маневичах злодій викрав з будинку 46-річного місцевого жителя гірський велосипед та бетонозмішувач, вартістю 9 тис. грн. Оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 33-річний житель селища. До слова, у минулому чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Також, 4 січня, у Володимир-Волинському районі оперативники спільно з поліцейським офіцером громади викрили 46-річного жителя села Фалемичі (Зимнівська громада) у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням. Зловмисник викрав із будинку 32-річної волинянки речі повсякденного вжитку. Їх вилучили та повернули власниці.

У Ковельському районі раніше судимий 37-річний чоловік обікрав будинок у селі Битень. Правопорушник розібрав піч та виніс чавунну плиту і дверці до неї.

Окрім цього, поліцейські розкрили крадіжку мобільного телефону, дві крадіжки з торгових залів магазинів у Луцьку та Луцькому районі, а на Горохівщині оперативники викрили раніше судимого 38-річного місцевого жителя у вчиненні крадіжки з СТО.

За усіма фактами крадіжок відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024