Городок: навчально-виховний комплекс серед лідерів обласного конкурсу

28 Грудня 2017, 17:06
1665

У Луцьку в спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін-СІТІ» Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Волинським регіональним центром з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» провели спортивне свято - церемонію нагородження найкращих у сфері фізичної культури та масового спорту, які у цьому році доклали немало зусиль для того, щоб залучити до занять фізичної культурою і масовим спортом населення нашої області, а також найкращих спортсменів та тренерів Волинського регіонального центу з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт».

Про це йдеться на офіційному сайті Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Захід проходив 27 грудня. У ньому взяли участь працівники місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також переможці та призери обласних та Всеукраїнських заходів та огляд конкурсів.

Нагородження переможців проходило у номінаціях.

Жителі Маневицького району здобули одне призове місце.

В обласному огляд-конкурсі на краще проведення фізкультурно-оздоровчих та масових заходів серед дошкільнят «Веселі старти» з нагоди міжнародного дня захисту дітей відзначили дошкільний підрозділ НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ с. Городок Маневицького району.

Усі номінанти були нагороджені грамотами, кубками, статуетками, спортивним інвентарем, пам’ятним призами від Всеукраїнського, Волинського центрів ФЗН «Спорт для всіх» та літературою на спортивну тематику від відділення НОК України у Волинській області.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024