У Маневицькій громаді поховали загиблого воїна – Віталія Послєдова

18 Травня 2022, 18:53
У Маневицькій громаді поховали загиблого воїна – Віталія Послєдова 2015
У Маневицькій громаді поховали загиблого воїна – Віталія Послєдова

У Цмінах поховали старшого лейтенанта Віталія Послєдова, який загинув захищаючи рідну землю від російських загарбників поблизу населеного пункту Довгеньке, що на Харківщині.

Про це повідомили на сторінці Маневицької селищної ради у фейсбук.

Вчора ввечері мешканці Цмінівського старостинського округу схиливши голови у скорботі, встеляючи весняними квітами останню дорогу до рідного дому, зустрічали загиблого Героя.

Віталій народився та виріс у багатодітній родині в Цмінах. Проходив службу у ЗСУ за контрактом, загинув бувши вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок.

Віддати останню шану й сказати останнє «дякую» загиблому захиснику до батьківського будинку у рідному селі зійшлися жителі села, представники влади, військові побратими та сотні мешканців громади. У місцевому храмі священнослужителі помолилися за упокій душі воїна-захисника. Поховали Віталія Послєдова з усіма військовими почестями на місцевому цвинтарі.

«Пролунали останні постріли військових на честь, шану і незабутню пам’ять про славного воїна, нашого молодого земляка. Щирі співчуття рідним та близьким. Розділяємо біль втрати. Боротьба триває і ми обов’язково переможемо, бо ми на своїй землі. Світла пам’ять про Віталія не зітреться з історії», – ідеться в повідомленні.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024