Електросамокат для дитини: критерії вибору

24 Червня 2022, 10:31
Електросамокат Реклама 387
Електросамокат

Дитячий електросамокат – повноцінний засіб для пересування, який не тільки сприяє фізичному розвитку, але й може бути небезпечним у разі ненадійності або неправильної експлуатації. 

Щоб кататися дитині було комфортно та безпечно, потрібно правильно вибрати такий транспорт. Про те, як підібрати дитячий електросамокат і не допустити помилок – далі в статті.

Електросамокат – легкий, компактний та маневрений транспорт зі зручним керуванням, що створює мінімальний шум. Він розвиває відмінну швидкість. Вибираючи такий транспорт, потрібно орієнтуватися на такі параметри:

  • вік дитини;
  • вага конструкції;
  • потужність електросамоката;
  • ємність акумулятора;
  • дизайн конструкції.

Параметрів, що характеризують дитячий електросамокат більше, але перелічені ключові для вибору надійної моделі. Щоб не помилитися і купити дитині те, що потрібно, слід порадитися з нею. Можна разом вивчити характеристики товарів у категорії дитячі електросамокати в Кривому Розі, представлені в інтернет-магазині Алло.ua, та прийняти рішення про відповідну модель.

Вікова категорія

Транспорт, що працює від акумулятора, рекомендується купувати дітям віком від 7 років. Молодші діти не настільки впевнено катаються, щоб пересідати на електричну версію популярного засобу пересування. Є ризики розгубитися під час їзди, вчинити неправильні та небезпечні для життя дії. Дітям віком 8-12 років підходять моделі з обмеженням швидкості до 10 км/год, а дітям від 12 років – до 15 км/год.

Вага гаджета

Повинна відповідати вазі дитини, щоб малюкові було під силу ним керувати. Самокат повинен витримувати того, хто катається на ньому. Дотримуватись обмежень за вагою потрібно обов'язково.

Потужність електросамоката

Чим потужніший електросамокат, тим легше він справляється з нерівностями дороги й тим більшу швидкість розвиває. Потрібно пам'ятати про обмеження швидкості та контролювати її, щоб дитині було цікаво та безпечно одночасно.

Місткість акумулятора

Важлива характеристика електросамоката. В ідеалі зарядки має вистачати настільки, щоб дитина встигла нагулятися. Для малюків відмінно підходять самокати з пробігом 8-10 км, для старших дітей – від 12-15 км.

Дизайн та прикраси

Один із ключових параметрів, але скоріше для водія, ніж для батьків. Дитячий транспорт, що приносить радість, повинен бути яскравим, зі звуками, лампочками, що миготять, та іншими модними фішками.

Вибираючи безпечний та практичний електросамокат для дитини, краще купити транспортний засіб від відомого виробника у надійному магазині.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024