Уродженця Нового Чорторийська покарали за вбивство рідного брата

29 Червня 2022, 14:20
Чоловік в наручниках за гратами. Фото ілюстративне 761
Чоловік в наручниках за гратами. Фото ілюстративне

Обвинувачений в стані алкогольного сп'яніння, під час побутового конфлікту зі своїм братом взяв ніж та умисно наніс ним два удари по його тілу.

Про це йдеться у постанові суду від 4 травня, передає Район.Маневичі.

Від таких дій підсудного у його брата розпочалась гостра та масивна крововтрата, яка стала причиною смерті.

Обвинувачений в судовому засіданні свою вину визнав частково, та підтвердив, що він був в стані незначного алкогольного сп`яніння, через те, що перед цим зі знайомими вживав спиртне. В його кімнату зайшов його менший брат, який був дуже п'яний, та почав безпричинно чіплятись до нього. Він почав словесно заспокоювати брата та всіляко намагався уникнути конфлікту.

Під час штовханини брати нанесли один одному по декілька ударів і підсудний, з метою припинити конфлікт відштовхнув брата від себе та вийшов на кухню. Через деякий час він почув, що сюди зайшов брат і щоб його налякати – обвинувачений взяв ножа і таким чином планував не допустити його до себе, щоб не розпочалась бійка.Про те, це не стало перешкодою і менший брат накинувся на нього. Напевно, під час бійки підсудний заподіяв йому ножові поранення, оскільки брат різко піднявся з підлоги та вибіг з кухні. Надалі обвинуваченому стало відомо, що постраждалий прибіг до сусідів де й помер.

Після встановлення обставин, слідчого експерименту та кількох експертиз в суді ухвалили рішення – визнати підсудного винуватим та призначили йому покарання у виді восьми років та шести місяців позбавлення волі.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024