Маневицькі бібліотекарі зібрали гроші на закупівлю тепловізора для воїна ЗСУ

08 Червня 2023, 15:20
Маневицькі бібліотекарі зібрали гроші на закупівлю тепловізора для воїна ЗСУ 395
Маневицькі бібліотекарі зібрали гроші на закупівлю тепловізора для воїна ЗСУ

У Маневицькій публічній бібліотеці відбулася нарада бібліотечних працівників громади.

Про це повідомляють на сторінці книгозбірні у фейсбуці.

На особливості роботи бібліотек у літній період звернула увагу директорка Любов Солов’янчик.Зауважила, що організація літнього відпочинку дітей і підлітків - традиційний напрям діяльності бібліотек.

Завідувачка бібліотеки для дітей Ніна Король ознайомила з умовами Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули - 2023» та Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання – 2023».

Провідна бібліотекарка Тамара Трофімчук проконсультувала щодо списання російської літератури. Усі учасники наради пройшли навчання на платформі «Дія. Освіта» за освітнім серіалом «Персональні дані», що це та як безпечно ними управляти. Також зупинилися на актуальних питаннях функціонування бібліотек в умовах воєнного стану, а саме активізації роботи з ВПО та співпрацю з волонтерами. Було обговорено ряд інших організаційних та проблемних питань.

Привітали колег: Юлію Довжик, Анну Попович, Валентину Здрок, Тетяну Старко, Антоніну Гузь, які пройшли навчання в онлайн-школі професійної майстерності «БІБЛІО-ПРОФІ», організованою Волинською ДОУНБ ім. Олени Пчілки. Також привітали Юрія Хилюка, який був учасником першої групи координаторів онлайн-навчання Хабів цифрової освіти Волинської області.

Наприкінці наради колектив ухвалив рішення про допомогу чоловікові Тетяни Веремчук, який служить у ЗСУ. Зібрані кошти (4 000 грн) передали на закупівлю тепловізора.

Читайте також: 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024