У Маневичах відбувся фестиваль «Дорога до власних перемог»: як Довірівці та їх друзі змагались в різних видах спорту

22 Серпня 2023, 12:22
У Маневичах відбувся фестиваль «Дорога до власних перемог» 369
У Маневичах відбувся фестиваль «Дорога до власних перемог»

Уже в десяте Довірівці зібрали на Маневиччині своїх друзів, партнерів, волонтерів на фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Дорога до власних перемог».

Про це повідомили на сторінці ГО «Осіб з інвалідністю» Довіра» в фейсбук.

Зустрічали команди з різних куточків Волині, бачились друзів, з якими розпочинали та започатковували фестиваль. 56 учасників виборювали перемогу у змаганнях з бочі, корнголу, крокету та дартсу, а у вільну хвилину грали шашки та нарди й просто спілкувались.

«Приємним сюрпризом для нас став приїзд представниць Карітас-Спес Луцьк, які активно вболівали за кожного і кожну з учасників», – йдеться в повідомленні.

Підтримати організаторів, учасників та гостей завітав Володимир Фурманчук, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

«Безмежна вдячність нашим захисникам, завдяки вам ми змогли зустрітись і позмагатись. Дякуємо Маневицькій селищній раді за підтримку усіх наших ініціатив, Маневицькому будинку культури та дозвілля за допомогу в організації спортивної події, медичній працівниці за піклування про наше здоров'я, Потоцькій Тетяні за смачні хотдоги та канапки, Тетяні Кирилюк за душевне, щире пісенне привітання, ведучій змагань Марині Кушніренко за те, що відгукнулась і зустрічала вітальним словом гостей, суддівській колегії за справедливе суддівство, волонтерам за вашу руку допомоги, без вас нам було б дуже важко. Цінуємо кожного хто поруч з нами! Ви вогонь», – додали в повідомленні

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024