У Маневичах вкотре скаржаться на обдертий фасад банку

30 Березня 2018, 18:10
2886

У Маневичах скаржаться на невідремонтований фасад приміщення, в якому знаходиться «Ощадбанк». 

Про старий, пошарпаний фасад вже вкотре пише Анатолій Романюк на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Майже рік минув від попередньої публікації, а віз і нині там.

«Про зміни в Ощадбанку... Керівник Ощадбанку Андрій Пишний на своїй сторінці у Фейсбук написав про переміни, які відбуваються в банку, - йдеться у повідомленні Анатолія Романюка. - Так, зміни є, особливо в он-лайн сервісі. Зміни стосують зручності для клієнта, внутрішньому і зовнішньому вигляду банку. 

Що ж маємо на прикладі вигляду Маневицької відділення Ощадбанку? Подивіться і висновок робіть самі. Декілька разів звертав увагу на це керівника Ощадбанку, в коментарям до його публікацій, оскільки безпосередньо звернутися в Фейсбук до нього не можу через ліміт друзів. (Відповіді були завжди, хочу позитивно відмітити, але лише від його помічників). Тому нині звертаюся за допомогою до частинки моїх друзів в FB, які мають таку можливість. 

Напишіть, шановному Андрію Григоровичу Пишному, це повідомлення. Найперше звертаюся до друзів-колег з Майстерні Європейської Політики : Вадим ТрюханМарія КолесникМаксим КолєсниковВсеволод СокалюкОксана Білек та друзів-волинян: Inna NerodykЛариса ІвшинаВіктор СмолярчукІгор ГузьАндрій БокочНазар РоманюкAlexander Pisa. Вірю, що зміни відбудуться і в Маневицькому відділенні Ощадбанку».

 





 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024