У Маневицькій громаді відбулися урочистості для працівників закладів освіти та бібліотечної галузі

28 Вересня 2023, 17:00
У Маневицькій громаді відбулися урочистості для працівників закладів освіти та бібліотечної галузі 2607
У Маневицькій громаді відбулися урочистості для працівників закладів освіти та бібліотечної галузі

На урочистості завітав голова Олександр Гаврилюк та подякував присутнім за щоденну наполегливу працю і вручив заслужені нагороди професіоналам своєї справи.

Про це повідомили на сайті Маневицької громади.

«Попри важкі умови та всі виклики сьогодення усі ви гідно виконуєте свої професіональні обов’язки. В такий нелегкий, тривожний для держави та кожного українця час ви надійно стоїте на варті духовного розвитку наших дітей, виховання справжніх патріотів України. Дякую за Вашу щоденну працю! Бажаю міцного здоров'я, стійкості, терпіння, оптимізму, творчих успіхів на шляху до Перемоги України! Миру й добробуту вам і вашим родинам», – сказав очільник громади.

Зі словами вдячності звернулися до учасників святкового заходу начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Марчук та начальник відділу культури та спорту Олександр Піддубний.

Музичні виступи подарували присутнім у залі артисти центру і дозвілля, Маневицької школи мистецтв, Маневицького центру творчості дітей та юнацтва та Маневицького ліцею № 1 імені Героя України Андрія Снітка.

«Щира вдячність нашим славним українським воїнам за можливість урочисто вшанувати плідну працю освітян та працівників бібліотек», – йдеться в повідомленні.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024