Маневичан запрошують обговорити будівництво та обслуговування будівель торгівлі на вулиці Комарова

17 Жовтня 2023, 11:00
Чоловік на будівництві. Світлина ілюстративна 462
Чоловік на будівництві. Світлина ілюстративна

Повна назва документа державного планування: «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі на вул. Комарова в смт Маневичі Камінь-Каширського району Волинської області».

Підстава: рішення Маневицької селищної ради від 14 травня 2020 року  № 50/68. Виконавець: ТзОВ «ЗАХІДКОМУНДОРПРОЕКТ». Рішення про затвердження документа державного планування прийматимуть у селищній раді.

Передбачили процедуру громадського обговорення. Зауваження та пропозиції до проєкту державного планування надають протягом 30 днів з дня опублікування оголошення.

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в усній та письмовій формі зауваження та пропозиції до проєкту документа державного планування. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Читайте також: Маневичан запрошують обговорити будівництво та обслуговування складських будівель по вулиці Луцька

Слухання відбудуться 16 листопада 2023 року о 12:00 в залі засідань Маневицької селищної ради, що в Маневичах на вулиці Незалежності, 30.

Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією: Маневицька селищна рада. Адреса: 44600, вулиця Незалежності, 30, смт. Маневичі, Волинської області.

Орган, до якого подають зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси: Маневицька селищна рада, адреса: 44601, вулиця Незалежності, 30, смт Маневичі, Волинської області. Електронна адреса: [email protected]. Відповідальна особа: начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Маневицької селищної ради, Віталій Балаєв. Телефон 2-11-61, e-mail: [email protected].

Місцеперебування наявної екологічної інформації, у тому числі пов'язаної зі здоров'ям населення, що стосується документа державного планування – Волинська область, Маневичі, вулиця Незалежності, 30.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024