Маневицький будинок культури стане більш доступнішим для жителів громади

31 Жовтня 2023, 10:38
У Маневицькому будинку культури монтують пандуси 572
У Маневицькому будинку культури монтують пандуси

Днями в рамках проєкту «Організація тренувань з гри Боча для людей з інвалідністю в Маневицькій територіальній громаді» розпочали встановлення пандусів з обох сторін приміщення Маневицького будинку культури.

Про це повідомили на сторінці громадської організації «Довіра» у фейсбук.

Маневицький будинок культури – це велике поліфункціональне приміщення, в якому діють не тільки зал для врочистостей, але є також Молодіжний простір, коворкінгова зона, кінотеатр, кафе, різноманітні гуртки та спортивна школа.

Організація безперешкодного доступу до всіх наявних активностей – це першочерговий пріоритет для доступної соціалізації усіх категорій жителів Маневицької громади.

«У рамках проєкту ми розмістили заявку та пропозицію на тендер з пошуку виконавця зазначених робіт. З дотриманням усіх норм виконавець, що пройшов відбір розпочав монтаж пандусів», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Маневичах для людей з інвалідністю організують тренування з гри боча

Проєкт «Організація тренувань з гри Боча для людей з інвалідністю в Маневицькій територіальній громаді» реалізують за фінансової підтримки Фонду «Абіліс», Фінляндія. Фонд Abilis надає гранти на проєкти, які розробляють та реалізують організації осіб з інвалідністю.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024