Гріє душу село: Троянівський сільський голова написав та виконав пісню про рідний край

30 Квітня 2018, 11:25
Микола Ясюк 6942
Микола Ясюк

Троянівський сільський голова Микола Ясюк написав та виконав власну пісню про рідне село.

Його називають одним із кращих лідерів громад Маневиччини. Справді, коли до керма Троянівської сільської ради став уродженець села Градиськ Микола Ясюк, пожвавішали справи.

Про особливості місцевого самоврядування Микола Андрійович знає, мабуть, все. Адже за плечима чималий багаж! Його батько, Андрій Антонович Ясюк, 16 років головував у сусідній Новорудській сільраді, а син – уже понад 10 років головує у Троянівській!

Був період, коли вони обидва одночасно займали свої посади. Дивним чином тривале перебування при владі тільки спонукає цього чоловіка гуртувати громаду довкола нових проектів, шукати їх і реалізовувати. 

Окрім того, що Микола Ясюк хороший господар та керівник, він, як виявилося, талановитий автор та виконавець власних пісень. Його пісні переповненні патріотизмом, любов'ю до рідної країни та місцини, звідки простелилася його життєва дорога. В його піснях - його душа.

«Дуже символічно, що власну авторську пісню про село ГРАДИСЬК виконує уродженець цього чудового села, а нині Троянівський сільський голова Микола ЯСЮК!», - написав у себе на сторінці в Fаcebook голова Маневицької РДА Андрій Линдюк та додав відзняте відео, де виконує пісню Микола Андрійович. 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024