Селищний голова Маневичів прозвітував про свою роботу за 2023 рік

05 Лютого 2024, 14:49
Селищний голова Маневичів прозвітував про свою роботу за 2023 рік 259
Селищний голова Маневичів прозвітував про свою роботу за 2023 рік

У залі засідань Маневицької селищної ради відбувся звіт Маневицького селищного голови Олександра Гаврилюка про роботу за 2023 рік.

Це відбулося 2 лютого. Про це інформують на сайті Маневицької селищної ради. 

Очільник громади ознайомив присутніх з основними тезами роботи виконавчих органів селищної ради, комунальних підприємств і установ. Детально зупинився на питаннях фінансового характеру та допомоги бійцям Об’єднаних сил України.

Під час конструктивного діалогу з мешканцями обговорювали проблемні питання, що виникають у громаді та шляхи їх вирішення.

Селищний голова у своєму виступі наголосив, що основні пріоритетні завдання Маневицької селищної ради, як у минулому, так і в нинішньому році полягають у всебічній підтримці наших воїнів та забезпеченні стабільної життєдіяльності громади в умовах воєнного часу.

Олександр Оксентійович висловив слова вдячності славним воїнам Збройних сил України, за захист, за можливість працювати у відносному спокої  та тиші. Подякував депутатському корпусу, членам виконавчого комітету, колективу селищної ради, друзям-партнерам із Литви  та Польщі, жителям населених пунктів за злагоджену роботу, небайдужість, розуміння, дієві поради та допомогу.

Присутні у залі хвилиною мовчання вшанували пам’ять 78 наших земляків та усіх українських бійців, які поклали свої життя на полі бою за світле майбутнє України.

Ознайомитися зі звітом можна перейшовши за посиланнями:

Звіт Маневицького селищного голови (текстовий документ)

Звіт Маневицького селищного голови (презентація)

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024