Маневицька громада надіслала підтримку на фронт: від спецобладнання до пожежної машини

04 Березня 2024, 17:19
Маневицька громада надіслала підтримку на фронт 741
Маневицька громада надіслала підтримку на фронт

Представники Маневицької громади на чолі з Олександром Гаврилюком побували на територіях Донецької, Луганської та Запорізької областей та передали для бійців шести військових підрозділів Збройних сил України, у яких служать наші земляки, допомогу на суму понад 2 мільйони гривень.

Про це повідомили на сторінці селищної ради у фейсбук.

Відповідно до попередніх заявок від військовослужбовців передали спецобладнання для захисту неба над Україною, зокрема: квадрокоптери DJI MAVIC 3 Thermal, DJI MAVIC 3 Enterprise, FPV-дрони камікадзе, ретранслятор, супутникові модеми Starlink, аптечки, ноутбуки тощо.

Читайте також: Маневицька селищна рада отримала подяку від штурмової бригади

Також для воїнів однієї з бригад, яка виконує бойові завдання на Донецькому напрямку, передали капітально відремонтований та пофарбований спеціальний пожежний автомобіль JELCZ 005, який раніше отримали від партнерів з Польщі

«Завдячуючи, депутатському корпусу, благодійникам та підприємцям, жителям нашої громади вдалося закупити сучасне обладнання, яке в поєднанні з мужністю та витривалістю наших військових не залишать жодних шансів ворогу. Окрема вдячність за допомогу уродженцю Маневич, волонтеру Андрію Біланчуку та Благодійному фонду «Відповідальні Українці». Маленьким патріотам з Черської гімназії, учням 3-А класу Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка, активним учасникам Маневицького молодіжного простору, працівникам селищної ради та її структурних підрозділів», – йдеться в повідомленні.

Довідково: Натисніть на світлину, щоб вона стала чіткішою

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024