Команда з Маневиччини здобула перемогу на змаганнях з футзалу

06 Березня 2024, 11:05
Команда з Маневиччини здобула перемогу на змаганнях з футзалу 430
Команда з Маневиччини здобула перемогу на змаганнях з футзалу

Збірна команда Маневицької селищної ради з футзалу отримала пряму путівку на фінальну частину чемпіонату з футзалу серед команд територіальних громад за програмою сільських спортивних ігор Волині 2024 року.

Про це повідомили на сторінці громади у фейсбук.

В зональних змаганнях, які проходили в селищі, маневичани перемогли команди Прилісненської (2:1), Ківерцівської (2:0) громад та зіграли в нічию (3:3) з командою Рожищенської громади.

В спортивному комплексі Луцького національного технічного університету відбувся фінальний етап змагань до якого, окрім маневичан пробилися команди Горохівської, Ратнівської та Любомльської громад. 

Читайте також: Футзальний турнір в Маневичах: визначили найкращі команди

У першій грі наші гравці поступилися горохівчанам з рахунком 3:5. Після поразки, маневицькі футзалісти обіграли команди Любомльської (5:3) та Ратнівської (7:3) громад, що в підсумку дозволило гравцям Маневицької громади вибороти перше місце і звання чемпіона. 

Відповідно друге та третє місця посіли команди з Ратного та Любомля

Команду переможців та призерів нагородили кубками, грамотами, а гравців – медалями ГО «Волинська територіальна організація ВФСТ «Колос», які командам вручив голова громадської організації Олександр Грицуняк.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024