Учні з Маневиччини відвідали Рівнеську АЕС та взяли участь у проєкті «Ядерна школа РАЕС»

26 Березня 2024, 10:46
Учні з Маневиччини відвідали Рівнеську АЕС та взяли участь у проєкті «Ядерна школа РАЕС» 314
Учні з Маневиччини відвідали Рівнеську АЕС та взяли участь у проєкті «Ядерна школа РАЕС»

Учні закладів загальної середньої освіти Маневицької громади в рамках співпраці, відвідали Рівненську Атомну Електростанцію та взяли участь у проєкті «Ядерна школа РАЕС».

Про це повідомили на сайті селищної ради.

Головною метою проєкту є поширення знань про атомну енергетику, формування потенційного кадрового резерву Рівненської АЕС та підготовка майбутніх енергетиків ще зі шкільної лави.

Читайте також: Учні закладів освіти Маневицької громади взяли участь у проєкті «Ядерна школа РАЕС»

Програма проєкту включала такі заходи:

  • екскурсії на промисловий майданчик атомної станції на основні споруди ВП «Рівненська АЕС», інформаційний та навчально- тренувальний центри;
  • ознайомча екскурсія в ХЦ (ХВО, лабораторії) з лекцією «Хімічні технології РАЕС»;
  • лекції фахівців та інструкторів ВП «Рівненська АЕС», доповіді учнів, ділові ігри, спілкування із студентами профільних ЗВО та молодими спеціалістами ВП «Рівненська АЕС»;
  • спілкування з керівництвом ВП «Рівненська АЕС»;
  • видача сертифікатів про закінчення «Ядерної школи РАЕС» та вручення всім учасникам згідно затвердженого списками іміджевої, сувенірної, презентаційної і наглядної продукції.

Під час перебування на Рівненській АЕС школярі Маневицької громади мали змогу ближче познайомитися з роботою енергетиків.

«У дітей залишилися приємні враження від цікавих екскурсій та лекцій працівників електростанції», – йдеться в повідомленні.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024