Судитимуть ківерчанина який намагався підкупити Маневицького прокурора

22 Червня 2018, 20:35
Судитимуть ківерчанина який намагався підкупити Маневицького прокурора 1726
Судитимуть ківерчанина який намагався підкупити Маневицького прокурора

Мешканець міста Ківерці 28 років, 19 квітня 2018 року намагався вирішити з процесуальним прокурором  питання за допомогою 4 тисяч гривень.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Волинської області.

Ківерчанин за грошовий еквівалент хотів щоб прокурор не вживав заходів щодо накладення арешту на автомобіль, яким здійснювали перевезення металобрухту без супроводжуючих документів,  та повернення транспортного засобу й вантажу власнику.

Прокуратурою Волинської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо громадянина, який надавав неправомірну вигоду працівнику Маневицької місцевої прокуратури. 

Про пропозицію надання неправомірної вигоди прокурор повідомив керівництво, відтак завдяки його принциповості правопорушника було викрито і затримано в момент вчинення злочину.

Чоловіка обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 369 Кримінального кодексу України (надання неправомірної вигоди особі, що займає відповідальне становище). 

Подальшу його долю вирішуватиме суд. Зауважимо, що санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна.

Читайте також: Маневицькому прокурору «дали хабар».

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024